layoutelementlayoutelement
Topbanner Holmboe 2017 
Den mørkeblå container bliver omdannet til en lille intim koncertsal, hvor hele 30 minikoncerter afvikles over to dage.

KoncertContainer for alle

En container på gågaden i Horsens giver alle mulighed for at få en anderledes klassisk musikoplevelse i farten.

Festivalen Holmboe i Horsens står bag KoncertContaineren, der fredag d. 7. og lørdag d. 8. marts slår containerporten op for op til hele 30 klassiske minikoncerter med vidt forskellige musikere.

Der er bl.a. obo, cello, tuba, sang og guitar på programmet - ikke samtidig men på vilkårlige tidspunkter i løbet af de timer, den alternative koncertsal holder åbent. Det er gratis at komme indenfor i "koncertsalen", og hvad man kommer til at opleve, bestemmer man ikke selv. Sikkert er det, at man kommer ud igen en klassisk musikoplevelse rigere.

Festivalkoordinator Lene Bjarke Skov fortæller om baggrunden for KoncertContaineren:"Mange tror at en klassisk musikfestival er noget for de få og indviede, selvom det slet ikke forholder sig sådan. Med KoncertContaineren får vi mulighed for at bringe levende klassisk musik ud i byrummet og møde folk, hvor de er...også alle dem, der ikke tror de bryder sig om klassisk. Måske kan det gøre en forskel at opleve en klassisk musiker spille "live" - ganske tæt på".

Og tæt bliver det. Der bliver plads til max. 9 publikummer pr. koncert i containeren og de små koncerter kommer til at vare max. 5 minutter, så det er ikke nogen undskyldning ikke at have tid. Der er åbent i containeren fredag kl. 14-30-17 og lørdag kl. 10-12.30.

Indtil videre er containeren blot en container som alle andre, men fredag d. 7. står den indrettet og pyntet op til koncert på Søndergade i Horsens. Og alle er velkomne til at snuppe en koncert i farten!

Læs mere om festivalen på www.holmboeihorsens.dk.